Boeken

Hieronder vind je een overzicht van alle boeken die ik in de loop der jaren heb geschreven. Wil je een boek bestellen dan kun je me hier mailen.

Het roer om! (2022)

Een verhaal over een periode waarin God  het roer van ons leven volledig omgooide. Het waren intensieve en heftige zeven jaren waar we niet op voorbereid waren en waarin we als brugklasleerlingen bij God in de schoolbanken kwamen. God wees onverwacht een ongedachte weg.

Het boek Het roer om! kun je van medio maart bestellen bij Scholten Uitgeverij, of via mij. Stuur me een email en ik zorg dat het boek bij je op de deurmat belandt.


Schipperen (2021)

Schipperen is een verhalenbundel over mijn ervaringen als schippersvrouw. De anekdotes dienen stuk voor stuk als kapstok voor een Bijbelse waarheid. Humor en ernst wisselen elkaar in rap tempo af. De Bijbelse reflectie is herkenbaar, bemoedigend, vertroostend en, in zekere mate, vernieuwend.

Het boek Schipperen kun je bestellen bij Scholten Uitgeverij, of via mij. Stuur me een email en ik zorg dat het boek bij je op de deurmat belandt.


Hemelkinderen (2020)

In Hemelkinderen schrijf ik over mijn levenloos geboren kindje. Na bijna negen maanden werden dromen nachtmerries. Ik heb niet alleen mijn verhaal, maar ook de verhalen van andere moeders beschreven over deze ervaring. De rode draad is evenwel de betrokkenheid van God in moeilijke tijden, waardoor het een boek van hoop is geworden.

Het boek Hemelkinderen kun je bestellen bij Scholten Uitgeverij, of via mij. Stuur me een email en ik zorg dat het boek bij je op de deurmat belandt.


Uitdagende Outfit (2017)

Bij het bestuderen van de geestelijke wapenrusting (Efeziërs 6) werd ik zo gepakt door de boodschap die in elk onderdeel verborgen lag, dat bij mij het verlangen ontstond om die in een boek te verwoorden. Uitdagende Outfit is gemakkelijk leesbaar, mede door de alledaagse en herkenbare voorbeelden.

Het boek Uitdagende Outfit kun je bij mij bestellen. Stuur me een email en ik zorg dat het boek bij je op de deurmat belandt.