Over mij

Hartelijk welkom op mijn website.

Ik ben Willie Zeldenrust-ten Harkel. Mijn naam maakt al duidelijk dat ik getrouwd ben. En niet zomaar getrouwd, maar heel gelukkig getrouwd. Manlief en ik hebben samen drie kinderen gekregen, maar voor ons tweede kindje was bij ons geen lang leven weggelegd. Hij is een hemelkind, niet voor de aarde, maar voor de hemel gemaakt. Deze ervaring heb ik beschreven in mijn tweede boek, Hemelkinderen. Onze andere twee kinderen, een dochter en een zoon, hebben ons intussen verrast met in totaal vijf kleinkinderen. Al met al een hele rijkdom.

De laatste jaren heb ik mij meer en meer toegelegd op schrijven, spreken, dichten, schilderen en fotografie. Ook dat is voor mij rijkdom. Ik geniet ervan en het maakt me gelukkig.

Last but not least, ben ik rijk, omdat ik God als mijn Vader ken. Dit gegeven zul je vaak tegenkomen in mijn gedichten en verhalen. De liefde van God voor mij, en mijn liefde voor God, zijn een bron van inspiratie, tezamen met mijn liefde voor man en kinderen.

Tevens probeer ik iets van Gods grootheid weer te geven door de natuur in penseelstreken te schilderen. Vooral het schilderen (en fotograferen) van het weidse landschap in Friesland, waar ik woon, heeft mijn voorliefde.

Op mijn website wil ik mijn creaties met je delen en wie weet word jij er ook een beetje gelukkig van. Op zijn minst hoop ik dat je het met een glimlach leest en bekijkt.

Wees welkom in mijn wondere wereld van woorden waarin wolken, wel en niet zichtbaar, over drijven en weiden grazig groen blijven.

Willie Zeldenrust – ten Harkel
Email | Facebook

IMG_8699 (3)