Voorwoord | Uitdagende Outfit

Je zal het maar dragen, een helm op je hoofd. Blijft mijn haar dan wel goed zitten? Wat doet een flinke gordel met je figuur? Accentueert het niet net iets dat je liever wat verbergen wilt? Hoe draag je een pantser over je pak heen? Ze zien je het kantoor al binnen wandelen met een flink zwaard. Uitdagingen te over als je het hebt over de wapenuitrusting voor mensen van vandaag.

Willie Zeldenrust noemt het een uitdagende outfit! God zelf heeft deze beschermende kleding klaargelegd voor iedere gelovige. Die is bedoeld om gedragen te worden in het dagelijks bestaan. Ja, je kunt er mee over straat, naar je werk en zelfs thuis moet je het vooral niet uitdoen!

Heb je de wapenrusting wel eens goed bekeken, of aangetrokken? In dit boekje krijgt elk onderdeel ervan aandacht. Met een heldere pen, aansprekende en dagelijkse voorbeelden overtuigt Willie haar lezers dat onze geestelijke outfit niet bedoeld is voor de pronk, maar van levensbelang.

Ik hoor de oproep klinken: zet je weerstand aan de kant en trek aan die wapenrusting! Loop er in rond en raak ermee vertrouwd. We ontkomen niet aan de strijd, maar dankzij onze wapenrusting, dragen we ook de belofte, dat God ons in Christus Jezus te allen tijde doet zegevieren!

Ik ben Willie dankbaar voor Uitdagende Outfit. Ooit schreef Corrie ten Boom: Marsorders voor de eindstrijd, Willie Zeldenrust vult deze oproep aan met: maar wel in een Uitdagende Outfit!

 

Gerry Velema

 

 

Een gedachte over “Voorwoord | Uitdagende Outfit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s