Reacties | Uitdagende Outfit

Een geweldig mooi boekje, met eenvoudige voorbeelden. Wat ik zo mooi vind, is, dat het met veel Bijbelteksten onderbouwd wordt. Dit maakt het voor mij heel betrouwbaar. Het allermooist is dat het laatste hoofdstuk aangeeft, dat alle onderdelen van de wapenrusting de Here Jezus zijn. Dus als wij heel dicht bij Hem blijven, hebben wij ook de wapenrusting aan.

Ik heb met veel genoegen je boek gelezen. Een hele duidelijke en praktische uitleg van de geestelijke wapenrusting. Je brengt het juist ook heel dichtbij het hart door de voorbeelden uit je/jullie eigen leven, dat spreekt mij altijd bijzonder aan. Dit boek is zeker (met gespreksvragen) goed bruikbaar op huiskringen; dit zouden we daarvoor dan ook kunnen aanbieden als mogelijkheid voor onze huiskringen.

Het boekje sprak mij zo aan omdat het in alle eenvoud met veel woorden uit de bijbel dus goed onderbouwd zodat er kracht van uit gaat! Ook Willie was hierin heel transparant en gaf ook haar eigen getuigenis of lering daarin mee. Al met al een waardevolle studie waarvan ikzelf weer veel heb mogen leren. De vragen waren een goede aanvulling voor gesprek waar we dan ook in alle eerlijkheid met elkaar over hebben gesproken en er kwamen heel diepe dingen door naar voren. Mijzelf sprak het hoofdstuk van de Helm van het Heil het meeste aan omdat dit juist zo intens is in een christenleven je gedachten behoeden!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s