Reacties op Het roer om!

  • Het boek Het roer om!, vond ik een lust om te lezen. Door dit boek leer ik een vrouw kennen, die net als ik, Jezus wil volgen. Ze geeft me een kijkje in haar leven. Ik houd van taal, van mooie spreuken en woordspelingen. Ondanks de ernst lees ik het met een glimlach. De eerlijkheid van Willie nodigt me uit bij mezelf te rade te gaan. Omdat ik vanaf het begin met de schrijfster meeleef, en haar momenten van wanhoop bijna letterlijk voel. Het maakt dat ik blijf doorlezen. Wat een troost, wat een bemoediging. Niet omdat Willie het zegt, maar omdat ze het heeft doorleefd, en dit zo weet te verwoorden dat het herkenbaar is. Willie, ik zie uit naar boek 5!
  • Wat mooi toch, ik vond je boek heel bijzonder. Was erdoor gezegend.
  • Ik vind dit je beste boek, althans spreekt mij enorm aan. Het raakt mijn hart het meest. Ook het wachten. Alles op Gods timing. Prachtig hoe je je herstel beschrijft. Bijzonder mooi en bemoedigend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s