Spreekbeurt Het roer om!

Mijn eerste spreekbeurt met betrekking tot Het roer om! heb ik mogen doen in de christelijke boekwinkel Het Kompas in Sneek. Over het algemeen kan ik alleen maar superlatieven bedenken als ik moet beschrijven hoe de ontmoetingen verlopen. Deze is er een van. Het onderwerp dat ik had gekozen om over te spreken ging over God (hoe kan het ook anders) die ons onvoorwaardelijk liefheeft. Hij ziet ons staan waar andere mensen ons misschien niet zien zitten. Hij verliest ons nooit uit het oog! We mogen zijn wie we zijn. Het gaat Hem niet om onze prestaties, maar om onszelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s