Persbericht | Hemelkinderen

PERSBERICHT HEMELKINDEREN

Zwolle, 17 januari 2020

In januari komt het boek Hemelkinderen uit van auteur Willie Zeldenrust en zal worden gepresenteerd ook op 24 januari.

Over het boek:
‘Voordat de klok twaalf uur sloeg werd mijn kindje geboren. Ik hoorde iemand huilen, maar dat was mijn baby niet, dat was ikzelf. Ik heb niets van mijn kindje gehoord, gezien of gevoeld. Voordat ik goed en wel besefte dat ik de bevalling achter de rug had, was mijn kindje weggebracht. In alle consternatie vergat ik helemaal te vragen of het een jongen of een meisje was. Ik was bevallen maar had geen kind.’

Willie Zeldenrust – ten Harkel is gelukkig getrouwd, moeder van een dochter en in blijde verwachting van een tweede kind. Wat kan je nog meer wensen? Maar onverwachts pakken zich aan het eind van de zwangerschap donkere wolken samen. Een droom verandert in een nachtmerrie.

Hoewel God duidelijk laat weten betrokken te zijn bij haar leven, schudt het op al zijn fundamenten. Hoe ga je om met dit immense verdriet? Hoe verwerk je een grote lege plek in je lijf, in je hart en in je huis?

In ‘Hemelkinderen’ beschrijft de auteur niet alleen haar verhaal, maar ook de ervaringen van andere moeders over een veelbewogen gebeurtenis die hun leven heeft veranderd.

Over de auteur:
Willie Zeldenrust – ten Harkel is getrouwd, moeder van drie kinderen en oma van vijf kleinkinderen. Van haar tweede kind heeft ze al voor de geboorte afscheid moeten nemen. Nadat er een einde kwam aan de gezamenlijke bediening als voorgangersechtpaar, kreeg ze meer ruimte voor zichzelf en begon ze met veel enthousiasme verhalen en gedichten te schrijven. Ze debuteerde met ‘Uitdagende Outfit’, een boek over de geestelijke wapenuitrusting, waarin ze ook voorbeelden heeft gebruikt uit haar eigen leven. De grootsheid van God probeert ze zowel in het schrijven als in het schilderen en fotograferen, haar andere hobby’s, weer te geven.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s